12/22/2011

Here is snow

Tässä tylsyyksissäni aattelin nyt ruveta taas kirjottamaan. Istuskelen täs autos menos sinne Leville - istunu jo kohta 7 tuntia, että mikäs täs. Mut aika nopeesti tää matka on kyl jo menny ku on saanu kattoo leffoja ja nukkua  ja nyt sit nää loput 4 tuntia datailles ;) Aiva rentoa kyl.


Tääki joululoma meinas päättyä jo lyhyeen ku meinasin aamulla hirttää itteni. Kaks jotain urpomiestä oli tullu rakentamaan MUN JOULULOMAN EKANA PÄIVÄNÄ jotain helvetin terassia toho meille... Ja kellohan oli 7 ku ne saapu siihe porailemaan jotai kaiteita kiinni. Jumalauta sanon minä. Luojalle kiitos löysin mun laatikost korvatulpat jotka tungin niin syvälle korviin etten kuullu yhtään mitään :p


Mutta empä valita enempää, koska eilinen ilta oli kyllä aivan ihana! :) En kylläkään tiedä miks, mutta sain viettää aikaa mulle rakkaimpien ihmisten kans ja nauraa. Oltiin siis parin kaverin kans keskustassa ja suunnattiin sit kylmissämme sielt rakkaan kalliomursu-ystäväni luokse :) Ei ny kauheen kummalline ilta, mut oli se kiva pitkästä aikaa ja varsinki ku en näe niitäkää nyt vähä yli viikkoon. 
siinä oli vähä kuvia Leviltä :) !

Ei kommentteja: