1/02/2012

Miss you wherever I go, I'm gonna come back to walk these streets again

KOSKA ON HIIHTOLOMA? :( Viikolla 9, vasta. Yks päivä koulussa ja kuolema meinaa jo korjata... Ensinäki aamu meni päin helvettiä;
1. Olin illalla suoristanu jo hiukset ja aattelin ettei mun tarvi enää aamulla tehdä niille mitään, joten päätin herätä 20 minuuttia myöhemmin. Kunnes, aamulla ku nousin ja menin peilin eteen totesin et ei saatana. Hiukset oli ku petolinnun perse.
2. Menin vaatekaapille ja totesin et mun farkut jotka olin aatellu tänään laittavani, ei ollu vielä kuivanu......
3. Lähdin meikkaamaan ja katoin tota silmää sillee "please", toivoakaa et ois voinu piilarit laittaa silmään. Rupesin sit meikkaamaan, enkä tietenkää voinu laittaa ripsaria paljo mitää, joten näytin aivan syöpäpotilaalta.
4. Meikattuani iski melkein tappava mahakipu ja elvyin eteisen lattialla 15 minuuttia ja tein kuolemaa.
5. Sit ku selvisin mahakivusta ja lähdi kohti jääkaappia, muistin että emmehän olleet äitini kanssa käyneet kaupassa, joten söin yhden kuivan, kivikovan leivän ja join vettä, jota vihaan yli kaiken. (vesi maistuu kuselta)
6. Ja näiden kaikkien asioiden yhdistelmänä meinasin myöhästyä linkastaki..
Että sellanen ihana aamu :) Ei tää vuosi taidakkaa olla parempi ku viime vuosi - valitettavasti.


Pikkuhiljaa jo toivois sitä hiihtolomaa. Mut onneks ens vklp on yhdellä päivällä pidennetty ja sillonki pääsee Helsinkiin vähän ostoksille ja siitä sit Helsinki-Tallinna risteilylle Millan kans !♥ Mut nyt taidan lähtee kyröö kattoon jos siel ois pikkuse enemmän viihdettä ku kotona :)
kuvat we♥it + ja sori laatu

4 kommenttia:

Julia kirjoitti...

kiva blogi! kirjotat tosi sujuvasti ja selailin alaspäin noita postauksia, niin aivan mahtavii kuvia löyty (: jään lukemaan!

suvi kirjoitti...

kiitän :]

Honey kirjoitti...

Tää on tosi ihana blogi :)
liityn lukijaks ^^!

P.s. http://lumi-linna.blogspot.com/

suvi kirjoitti...

kiitos, käyn kans kattoos sun blogin :)