1/01/2012

Though they love or they're hatin' on me, I'll still be the same girl I used to be

kwaak kwaak.


sori, en osaa olla kunnolla
siskon bitch-pupu joka aiheuttaa mulle sellastaki allergiaa että.. mikäs siin uuden vuoden aattoa viettäes silmä aivan veren punanen ja aamulla ku herään en saa silmää auki, pikkusen on paisunu. eikä auta edes allergia lääkkeet... että heippa kouluun vaan huomen! 


oli pakko ikuistaa tämä ku sain jalkoihini tungettua 40 kengät, ku normaalisti koko on 41/42 !

Siinä meni sitte seki LYHYT joululoma :( oisin voinu viel pari viikkoa voinu jatkaakki... Iha vitutti tulla kotia ku ties ette täälä oo ku max. 3cm lunta, ja Levillä ku ois ollu 50cm, että haistakaa koululaki vittu. Uuden vuoden aattoki tuli ja meni, että heippa. 

Mut ei valittamista... Olin isoveljen työnä kattelees raketteja! Ja kiitos tämän ihanan isosiskoni bitch-pupun, jota kävin kattoos siskolla, mun silmä on aivan paisunu ja ihan veren punanen. Että näin alkaa meitsin vuosi 2012, ja huomennako muka kouluun tällä silmällä? Ei ikinä. Otan ennemmin yhden vapaapäivän lisää! 

Toivotaan ny kuitenki et tää vuos menis pikkuuse paremmin ku edellinen... Vuos 2011... siihen mahtui vaikka ja mitä! Seurustelua, eroja, säätöä, uusia miehiä, uusia kavereita, kavereiden feidaus, ihania hetkiä, paskoja hetkiä, koulua, kesätöitä, vanhempien ero, MISSÄ ULKOMAAN MATKA? Helvetti, tänä vuonna seki korjaantuu :) Mut nyt aikani kuluks pistän muutamia kuvia tost 2011-vuodesta =)

oltiimpa kerran taiteiden yös 
IMMONEN♥

terve mun kaulalle

ja jos nyt viel ahtaisin tähän samaan postaukseen vuoden 2011-hiusmallini!  

blondit + punanen palkki etuhiuksis
blondit + ruskee palkki etuhiuksis ++ pidennykset!


Ja näin loppuilmoitukseksi, tilasin eilen uuden putken kameraan ♥

Ei kommentteja: