1/04/2012

Truth is, everybody going to hurt you; you just gotta find the ones worth suffering for


Aattelin ny minäki kuvata joululahjojani, joita ei kovin paljoo kyllä tullu. Mut aivan riittävästi :) Ja noist kuvista puuttuu isän joululahja joka oli kelkkailutakki- ja housut, kypärä ja hanskat =)

Tididiii! Mun uusi putki oli JO EILEN saapunut Tervajoen postiin, mut se perhanan lappu tuli vasta tänään. :( Ja kunnes olin saanut sen pois siitä kokonaan teipatusta muovipussipaskapaketista, ei menny ku minuutti nii meinasin jo tiputtaa sen maahan... Mutta onneks vaan meinasin! Nyt se kauniisti köllöttää tossa pöydällä ja odottaa että lähden kuvaamaan ja esittelemään sitä siskon työ :) Eli lenkillekki pitäis mennä, vaikkei oikeen oiskaa huvitusta lähteä tonne loskapaskaan kävelemään 2 kilometriä :(

Kyllä nää päivät vaan menee hitaasti... Miks kaikki lomat kuluu aina yli nopeesti ja sit ku alkaa koulut nii aika oikeen matelee eteenpäin. Vaikka nyt kyllä mulla on ollu niin paljo kaikkea tekemistä, että tuntuu ettei aika riitä mihinkää! Luojalle kiitos, mulla on sitä tekemistä. Mut lähinnä täs ny oottelee tota lauantaita ;)

Mutta nyt kyllä lenkki ja toi uus putki kutsuu ! :)


Näin lyhyesti selostettuna noi joululahjat: sisätossut, suklaata, tikkareita, Hello Kitty pankki, Hello Kitty harja, Hello Kitty peltirasia, ihonhoitotuotteet (Lontoosta♥), 2xlahjakortti (toinen kasvohoito, toinen parturiin siskolle), Puman hajuvesi, yli ihana karvalakki ja sit tollanen vilttitsydeemi.
+ Hello Kitty paloja !♥
niin, ja tietty Onnin :)
ihan itse ostin itelleni joululahjaksi:)


7 kommenttia:

Saara kirjoitti...

Kiva banneri ja ihanat noi tossut! (:

http://saara-kissntell.blogspot.com/

suvi kirjoitti...

kiitti :)

Honey kirjoitti...

awww ihania noi hello kitty nomination palat<33

P.s. http://lumi-linna.blogspot.com/

Mira kirjoitti...

Suloisia nuo hello kitty-palat! :)

suvi kirjoitti...

älä mitää! rakastuin niihin aivan totaalisesti! :)

Ninnnis kirjoitti...

Ihana karvahattu, sopii sulle^^


http://dreamoffi.blogspot.com/

suvi kirjoitti...

kiitti :) käyn kattoos sunki blogin :)