2/21/2012

I'm just a dreamer who dreams of better days

Voi lomalomalomaloma täältä tullaan ! Enää 3 päivää koulus ja sitte njamii. Pääsis taas vaihteeksi Leville vähä lautailemaan ja kelkkailemaan :) Täs ny on vaa vähä pikku brombleemia ton matkan suhteen, mutta toivottavasti ne ny tosta. 
Eilen kävin sielä neurologilla (joka oli muuten pirun kallis :o ) ja se pisti mut johonki pään magneettikuvauksiin joita joudun odottaa 2 viikkoa... Niinhän se menee et Suomi on hyvinvointi valtio, jossa ulkomaalaiset voi hyvin. Nojoo, eipä tos vielä mitään, mut ne lääkkeet jotka se määräs mulle :D:D:D:D Ja korostan nyt vielä, PÄÄ mulla täs on kipee ollu. Lueskelin sitä paperilappusta sielä lääkepakkauksen sisällä, ja ensimmäiset sanat "Ei alle 18-vuotiaiden käyttöön" ja ikäähän mulla on se 15... Jatkoin innoissani lukemista kunnes siin lapus luki et "Käytetään masennuksen ja unettomuuden hoitamiseen", jaa eiku pään särkyyn haluaisin lääkkeitä. Pistäny varmaa lääkäri väärän lääkereseptin mulle. Ja seuraavat kolmepäivää ku noiden lääkkeiden käytön alottaa niin saattaa olla pientä  väsymystä, toisinsanoen koomaan koulus koko tän viikon :) 


äitee oli tilannu mulle tollasen hobby hallilta! kyllä nyt kelpaa käydä puntarillaki.. :p

Torstaina ois tutustuminen Seinäjoelle hiusalalle, ku on vähä toi lukiotouhu ruvennu pelottamaan, että jos en selviäkkää... Vaikka just viime viikolla ku oli penkkarit ja wanhat, nii totes että oisha se kiva sit pukeutua penkkareis vaikka Hello Kityksi ! :3 

They say love is just a game,
they say time can heal the pain.
Sometimes you win, sometimes you loose,
and I guess I'm just a fool.
I keep holding on to you.

Ei kommentteja: