2/07/2012

Who can tell me, what I have to do?


 Tänää oliki sit viimene koe ja seki meni aivan penkin alle, ja olipa vielä matikankoekki... Ja matikasta ku sitä 10 oon täs uudestaa tavotellu :s Eipä taida tolla kokeella paljo herua. Eilen käväsin sjoella äiteen kans hakemas mun iki-ihanan puhelimen, jonka ne kusipääkorjaajatyypit oli menny raiskaamaan! Olipa sitte päättäny vaihtaa akun ja kaikki... Sinne meni kaikki 100 puhelin numeroa, 500 biisiä, 200 kuvaa ja 5000 tekstiviestiä, jotka oli muute pirun tärkeitä :( Mut ei tos vielä mitää MUTTA MUN HELLO KITTY TARRAT, perhana. Nojoo mutta lohdutukseksi syöksyin suoraa ärrälle ja ostin uudet tarrat :3 Mutta hyvä puoli tos oli se, että sain uudet naarmuttumattomat kuoret ilmaseks (: 
Käytiin sit samal anttilas josta ostin itelleni uudet hieman pidempilaatuisemmat kynnet, raidallisen neuleen,  kolmen kynsilakan setin,  uuden shampoon ja hoitoaineen, joiden pitäis 1. parantaa hiuksen rakennetta 2. antaa ravintoa hiusjuurelle 3. vahvistaa hiuksia, saa ny nähdä onko toiki vaan samaa paskanlotinaa ku muissaki "huippu"tuotteis. Käteen tarttui myös garnierin bb-voide, ja täytyy kyl myöntää et rakastuin siihen aamulla aivan totaalisesti, se oli kyl paras ostos ikinä! Anttilasta juoksin kauheella kiireellä laukkutaloon, ettei se vainkaa ehtis mennä kiinni, ja ehdin kuin ehdinkin. Ja ostin sit itelleni tollasen "rakkautta ensisilmäyksellä"-laukun :)
Tänään sit lähti tilaus cybershopille, pinkkiä hiusväriä ja halinalle kuulokkeet, täs niitä ny vaa enää odotelles. Noi mun etuhiuksetki rupee jo näyttää siltä et ne värit vois jo pikkuhiljaa tulla... Toi muistuta enää pinkkiä missää mitoissa.. :D Mut tos viel vähä kuvia eilisistä ostoksista.

6 kommenttia:

Tiibaa kirjoitti...

aww hello kitty tarrat :--D

suvi kirjoitti...

tottakai! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Superihana blogi sulla<3

suvi kirjoitti...

kiitos :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tää sun blogi :--) !
tsekkaa.. >
sonjau-meandmylife.blogspot.com
:)

suvi kirjoitti...

kiitos :) voi sulla kans yli ihana blogi! (: