3/15/2012

Mä tiedän en voi sua omistaa, vain pienen hetken koskettaa


farkut ja toppi veromoda, paita h&mTaas on viikko menny ku oon viimeks kirjottanu... No täs onki taas ehtiny kaikkea olla. Viime viikonloppu meni lähes kokonaan perheen kans. Perjantaina kävin isän kans Fransmannis syömäs ja hyi, sinne en enää koskaan mee. Ruoka oli erittäin pahaa.. Lauantaina olin Vaasas ostoksilla, ja käteen tarttui 2 paitaa, neule, korvakorut ja kukkapinnit, Rossoski tuli käytyä ja söin elämäni ensimmäisen pannupitsan! Ja hyvää oli :P Siihen iltaan mahtuiki sit vielä keilausta, ja meikä tais viedä voiton meidän kaheksan hengen porukasta ! ;)
Sunnuntaina kävin sit taas kattomas pikkusta veljen työnä♥ 

Täs viikos sitte ei ookkaa nii kehumista... Tiistaina koulus oli liikuntapäivä ja oltiin Simpsiöllä laskettelemas, ja kuinka ollakkaan sain polveni paskottua :s Tiistai iltapäivä-ilta meniki sitte Seinäjoen terveyskeskukses ja keskussairaalas. Pääs taas huomaamaan miten hyvin tää Suomen terveydenhuolto todellisuudes menee. Ensi odotat terveyskeskuksen päivystykses 2 tuntia et lääkäri kattoo sun jalkas, se kattoo sitä 5 minuuttia, antaa kepit kätee ja käskee mennä röntgeniin. Röntgen aikaa odotin 3 tuntia, jonka jälkeen otettiin 3 kuvaa ja lääkäri ilmottaa ettei mitään murtumia ollu, mutta ei voitu kuulemma kunnolla tutkia ku se oli niin paisunu ja arka... Hohhoijjaa sanon minä. 
Siinä sitte kepeillä seikkailin eilen koulus Reetta ja Miksu orjina, ja illallahan oli pakko päästä kattomaan Sportin peliä Vaasaan noiden keppien kans! Ihanat rakot kyllä komistaa käsiä tälläkin hetkellä :) Mutta onneksi se Sport toi voiton kotiin! :)


Tämä tuote on henki ja elämä, jonka ostin jo hiihtolomalla. Meinasin kirjaimellisesti seota ku ton kellon näin kaupan lasivitriinis :D
Ysin päättötyötä täs tehdes kans.. Tota kirjaa ny oon täs lukenu ja täytyy sanoa et suosittelen kaikille! Ite ainaki tykkään tooosi paljon. Enää pitäis saada kansio valmiiksi ja palautetuksi opettajalle viimeistään 26 päivä. Mutta luulen että tämän viikonlopun pyhitän laivamatkalle Tallinnaan :) 
Heippa vaan kaikille, meikä lähtee keppien kans seikkailemaan laivalle, hyvää viikonloppua teillekki !♥

Ei kommentteja: