3/08/2012

Pelkään usein että menetän sinut, niinkuin siinä unessa jossa olit juuri saamassa kaiken, aloittamassa tarinaa - joka kertoi meistä


 Nyt on yhteishaku tehty ja täs vaan enää odotellaan että pääsiskö sitä sinne Seinäjoen lukioon :) Vähäsen kyllä pistää harmittamaan jos Kyrönmaan lukio mua kutsuuki... Ompahan ainaki paskat opettajat ja kusipäitä ympärillä aivan riittävästi - ihanaa. 
Mutta repikääpäs kaikki siitä että meitsin silmä on paisunu niin, etten saa melki silmää auki - kiitos jonku minkä ihmenäpyn. Nauraminen ja hymyileminenki sattuu aivan vitusti liikaa :( Ja silti oli aivan pakko päästä tänään koulusta uimaan, vaikka se kloorivesi kirveli seuraavat 3 tuntia silmäs :s 
Nyt on hiuksetki taas vähä normaalimman väriset - kiitos rakkaan siskoni joka on parturi♥ Pinkkiki näyttää taas pinkiltä eikä oranssilta, ja ruskee on tyvestäki ruskee ! Nyt on taas hyvä mieli :)

siinä pientä kuvamateriaalia hiuksista ja paisuneesta silmästä, joka ei vielä tollon ollu edes paha :(
innostuin vähä selailemaan noita kuvia koneelta ja löysin kuvan kun olin joskus pieni ja iloinen :D
oonhan mä vieläki ilonen, mutten enää niin kovin pieni... :(


Näillä kahdella (tonnikalaleivillä ja frendeillä) vietettiin tämänkin vuoden naistenpäivää! Oli aivan rentoa kyllä maata vaan tuolissa ja nauraa, unohti kaiken muun maailman ympäriltään, että enköhän minäkin toivota vielä kun tätä päivää on jäljellä, niin:

Hyvää naistenpäivää kaikille naisille! ♥

Ei kommentteja: