4/18/2012

I kept the love you gave me alive, and now I carry it with mekitkat on parasta 


Miksi se kesä ei jo tule? Luulin aamulla että mun silmis on jotain vikaa ku katoin ikkunasta ulos... Näytti niinku ois ollu keskitalvi. Lunta oli 5 senttiä maas ja satoi koko ajan lisää, eikä auringosta tietoakaa :( Sinne meni tämänpäivän skopoilut, sillä minähän en tonne loskapaskaan lähde ajamaan. Ois se kyl pikkuhiljaa enemmän ku kiva et tulis jo kesä. 35 astetta lämmintä, sais kulkea shortsit jalas ja toppi päällä + ottaa aurinkoa ! 
Ei oikeen inspiroinu toi koulu tänään. Nukahdin fysiikan tunnille ja mikäs sen ihanampaa ku herätä meidän opettajan yli ärsyttävään ääneen. Lähdin sit kotia kolmannen tunnin jälkeen, koska päänsärky, kylmyys ja väsy. 


Ysien gaala ois tos toukokuun lopus vissiinki, ja oli pakko testata että meneekö rippimekko enää päälle. Vähä se oli vieläki suuri tosta yläosasta mutta eipä voi mitään :) Enää pitäis jotku valkoset kengät löytää, jotka ois hyvät jalkaanki. Niin ja päättäreihinki pitäis toi mekko vielä päälle tunkea. Pitää ny vaan pysyä eros herkuista. :)


Ja oolala ! Meikä lähtee kesäkuun 3. päivä riparille isoseksi ;) Kiva siinä sitte päättärit ollu edellisenä iltana... Saa nähdä minkälaisis kuoseis sitä sillon sitte ollaan. Mutta nyt pitäis lähteä seinäjoelle, josko vaikka löytäisin ne kauan halutut vaaleenpunaset converset♥ Heipat :)!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heeiii mistä toi mekko on ? :o Ihana ! Haluisi just tollassee mut ehkäpä punasena toi nauha, ku aattelin jos värjäis si punaseks alta hiuksetki :D

suvi kirjoitti...

Se on Seinäjoelta Tyynelästä ostettu viimevuonna, mut aika paljo netissäki noita oli ku tota metsästin sillon :)

anna kirjoitti...

ootpa nätti! +ihana mekko:>

http://a-nnan.blogspot.com/

suvi kirjoitti...

voi kiitos :)!