4/20/2012

Kaikki oli hyvin kun sinä tulit elämääni, ennen sinua, minulla ei ollut mitään mistä pitää kiinni
Siinä armotonta converseherutusta. Löysin kuin löysinkin nämä iki-ihanat vaaleenpunaset consut joita oon himoinnu jo aivan liian kauan !♥ Ja lievästi pisti harmittamaan ku ostin noi clikistä 75€ ja kävelin Inter Sportiin jossa kyseiset kengät ois ollu alennukses 59€ :( Löysin Bigpointista vaaleenpunaset farkutki 39,90€ ja Jim&Jillistä ihanan ruutupaidan 9,90€ - heippa rahoille taas. Vois se kesäki sieltä jo tulla niin pääsis kesätöihin ja tienaiski jotain, josko sit kesällä hankkisin sen Iphonenki :)


huomatkaa epäonnistunut kenkäherutukseni


 Pitihän sitä eilen ku oli maailman ihanin ilma, niin käydä skopoilemas ja kameraki tupsahti mukaan (: Ois kyl enemmän ku kiva että saisin ton skootterini toimimaanki taas satasella, mutta turha toivo 2 viikon korjausjonoilla.. Toi eilinen ilma oliki ainutlaatusta ku vertaa nyt tähän ilmaan. Pihalla sataa taivaantäydeltä räntää ja meikä ajaa skopolla koulusta kotia - lievästi vitutti. Tänään ois sit tarkotus lähteä Melinan, Samulin ja Juhon kans ajelemaan vaasaan/seinäjoelle ja hakeen mäkistä maailman parasta pirtelöä! Ja tämä lumivesisadehan ei hidasta menoa yhtään? Ei tietenkään :) Luulisin että aivan huippuilta tulossa. Mutta hiukset kusee, joten meen niitä tuhertamaan. 

Hyvää viikonloppua kaikille!♥
5 kommenttia:

tekla kirjoitti...

sulla on ihana blogi!:) liityin lukijaksi, liity säki mun jos haluat :)? http://teklablogi.blogspot.com/

tekla kirjoitti...

ja luin tosta yhestä postauksesta että olit ollu levillä, mä asun levillä :D:D:D

suvi kirjoitti...

kiitos paljo :) käyn kattomas sun blogin (: oiii, missä sielä asut?:)

Nella kirjoitti...

Oi oot tosi kaunis ja sulla on kivat hiukset! :) Tosi kivoja kuvia sulla täällä blogissa. Noi pinkit converset on tosi ihanat!! :)
http://shewearsit-well.blogspot.com/

suvi kirjoitti...

Oi kiitos :)