4/29/2012

Pieni ihminen suuressa maailmassa, kanssani olet turvassa parhaassa ♥

Ristiäiset oli siis tänään tälle meidän kutsumalle "Körmylle" jota pitääki ny totutella sanomaan Rasmukseksi (: Aivan ihana nimi, ja sopii tälle pikkumiehelle aivan täydellisesti ! On se vaan niin ihmeellistä miten noin pieni ihminen, voi muuttaa elämää niin paljon. Oli se kyllä kieltämättä aika söpö ku tämä pikkuherra nukkui koko kastetilaisuuden ajan kummin sylissä - niin rentoa ja huoletonta :) 

Päivän pelasti kyllä ehdottomasti se ku menin aamusta käymäs jo kattomas Rasmusta, juttelin sille siinä niitä näitä, ja se rupes yhtäkkiä nauramaan. Se oli kyllä niiiin sulonen ettei mitään rajaa ! :3 On se vaan niin täydellinen poika että (:
Kiitos näiden ihanien herkkuruokien, jouduin tänään rääkkäämään itseäni vatsalihasten parissa oikeen kunnolla ja lenkillekki piti aivan pakosti mennä... En luovu mun tavoitteesta rantakuntoon 2012 ! (:


Huomenna pitäiski sit aamusta heräillä 9 aikaan ja lähteä kirkkoon... joku riparilaisten vanhemmille esittäytyminen tms. Aivan jees näin to-pe 4 tunnin yö unilla ja pe-la 5 tunnin yöunilla - ei tunnu missään! Ja täälä mä vaan kirjottelen blogia vaikka pitäis kyllä olla jo nukkumas. Muttaku oli aivan pakko tulla kertomaan kun maailman suloisimmalle vauvalle annettiin tänään nimi :)


Ja nyt UNIA♥

Ei kommentteja: