5/06/2012

Follow your heart wherever it goes, don't say goodbye, if you don't want itI don't know why it hurts, but I know I'm missing you - we been doing this so long
When you face your fears, let me dry your tears.
When your faith is gone - I'm there for you.

En tohon kaveripostaukseen sitte ruvennu mitään enempiä kertomaan, muutenki siihen meni niin kauan aikaa :D Mutta siis, vappu tuli ja meni. Mikäs sen ihanampaa ku kahdella päivällä pidennetty loma, kivat päivät ja aivan mahtava vappu ihan vain kotona paljussa oleskellessa ja ehkä muutamia alkoholijuomia nauttien ! :) Ylläoleva kuvaki taitaa paljastaa jo niiden juomien määrästä... kenen idea? 

Tos ruvettiin torstaina harjottelemaan sitä meidän musikaalia joka olis nyt niinku 3:n päivän päästä, ja saa nähdä tuleeko siitä yhtään mitää :D Meidän harjotuksetki menee aina penkin alle ku kukaan ei osaa olla kunnolla ja saadaan ylienergiaa meidän esvalikoimasta ja pullista.. Täytyy toivoa että siitä ny jonkimoine tulis, ettei kaikkien tarvisi sitte nauraa :)


Tämä viikonloppu meniki isän työnä seinäjoella, ja elämäni ensimmäisen kerran katsoin Taru sormusten herrasta, eikä se niin tylsä ollukkaa ku mitä muistin. Tänään käytiin sitte kattomas Seinäjoella jotain sprinttiä, ja Millan kans koko ajan toivoen että joku olis ajanu ojaan... Turhaa toivottiin. Mutta nyt voisin hinata itseni sänkyyn nukkumaan, ku kello herätti tänään 8.00, lievästi väsyttäis. 

Ei kommentteja: