5/15/2012

Juodaan kaljaa ja viinaa, eikä huolet ne piinaaSiinä on nyt sitte meidän koko musikaaliporukasta kuva :) Niin ja musikaalihan oli Romeosta ja Juliasta, jos en oo vielä maininnu :D Ja laatu ny on mitä on, mutta ei voi mitään.

Kesäkesäkesäkesä tulee! Viikonloppuna otin jo toisen kerran aurinkoa, niin että onnistuin taas itteni polttamaan.. En kyllä muutenkaa rusketu koskaan, kesäsin on tapana leikkiä tomaattia :) Muttaku pakko sinne aurinkoon on vaan mennä, ellei halua olla gaalassa ja päättäreis kalkkilaivan kapteeni mekko päällä. Tosin nää mun rusketus (lue: palamis) rajat ei oo kyllä kovin hienot.. 

Äitienpäiväki tuli vietettyä, ja muutenki viikonloppu kului aikalailla perheen kans. Lauantaina tehtiin kaikkia herkkuruokia ja siinä samalla sai olla Rasmuksen kans, paremmin ei ois päivä voinu enää mennäkkää (: 

Tällä viikolla pääsee taas eroon kaksista kokeista, jonka jälkeen ois enää ens viikolla vissiin muutama koe. Ja siihen ne sitte jääki! Peruskoulun viimeset kokeet, ja olo on kyllä enemmän ku mahtava (: Tehtiin tänään Terhin kans diili kemian opettajan kans, että jos saadaan ens viikon kokeesta 10, se ostaa molemmille es, vois toki alottaa jo lukemaan - sen verran hyvä diili! :D


Vähä niinku taas huvittais näitä hiuksia värjäillä.. Tuli tos eile selailtua kuvia ja ensi katoin noita kokonaan ruskeita sillee "haluan noi:(" kunnes selasin vielä hetken ja katoin noit vaaleita sillee "VITTU:("...... En millään viittis raiskata näitä blondaamalla, joten taidan tyytyä tohon pelkkään ruskeeseen. Meinaan vaan, että ku tämä punanen ei oo oikeen mun kaveri :)


Huomenna ois tarkotus Seinäkuun yöhön, ja jos sitä nyt yhden vapaapäivänki kunniaksi jotain ottais. Fiilistä ainaki löytyis, enää puuttuuki rahat :D

Mutta nyt lenkille hyvien biisien + ihanan ilman kans! 


"Voisinks mä olla se sulle? Se tunne, anna mun olla syypää sun hymyyn."

Ei kommentteja: