6/18/2012

You can say that you don't miss me I think about you every day


^ Tämä kuva kertokoon sen missä meikä viettää juhannuksen :) Pikkuhiljaa vois se torstai jo tulla ja pääsis vihdoin ja viimein juhlimaan kunnolla. Okeiokei, odotan mä sitäki että näen Italobrothersin ja kaikki muut esiintyjät ! Tarkotushan tonne Kalajoelle on lähteä siskon, ja sen muutaman kaverin, Juhanan ja Samulin kans, ja jos toi Reettaki vielä eksyis mukaan nii uulalaa (; Toivon vain syvästi ettei koko juhannus mee nukkues ja kipeenä olles, koska on nyt jo viikon ollu kurkku enemmän ku kipeenä ja kuulostan taas vaihteeksi aivan mieheltä, ja väsyki meinaa vähä olla..

Viikonloppu meni Seinäjoella Millan työnä ja käytiinhän me lauantaina provinssimeininkiäki vähä kokeilemas, tosin aitojen ulkopuolella. Mutta ei valittamista, ilta meni ihan kivasti sielä törnävän ässän nurkilla pyöries :) Kuvia ei oo, koska kamera ei mahtunu mukaan tälle matkalle :(

Viime yö meni kokonaan kaverille jutelles ja pelailles yhtä peliä (jos sitä peliksi voi kutsua....:D::D:D:D:D k-18 materiaalia) ja siinä sain sit oikeen 3 tuntia nukuttua ku pitiki jo herätä töihin. Eka työpäivä siis takana, ja 3 vitun tuntia mä perkasin kukkapenkkejä hyttysten piirittämänä, hien virratessa ja nestehukan lähestyessä - yliarvostettua nukkua pitkään.


+ "Sinut on hyväksytty opiskelemaan Seinäjoen lukioon" mikä ihana helpotus ♥ 

Ei kommentteja: