7/08/2012

olisitko elämäni, viimeinen elämäni rakkaus?

✓ talviturkki heitetty
✓ kunnon rusketusrajat saatu
✓ kummitädiksi päästy
✓ kalajärvellä oltu
+
 herättäjänjuhlat vietetty

Maanantaina raahasin itseni Seinäjoelle Terhin kans tuhlailemaan palkkarahojani, ja aika hyvin onnistuin. Saimpahan ainaki Iphoneen pinkit kuoret x2 ! + kaks paitaa, takin ja kummitytölle söpön bodyn :) - kaikki tietysti alennuksesta :) Ruokaan kului sitäki enemmän rahaa... perhana tätä lihavuutta. 
Tiistaina lähdin sit Millan kans Kalajärvelle. Se on joka vuosi yhtä ihanaa olla sielä kaikelta piilossa, ottaen aurinkoa lue: polttaenperseensäniinetteipystyistua ja uiden suht. lämpösessä järvivedes + lentopalloa pelaten, muttakun unohdin lentopallon kotia... hitsi.
Eilen oli sit paluu kotia, ja pitihän sitä ny käydä kattomas miltä näyttää Isonkyrön keskusta kun sielä vietetään jotain herättäjänjuhlia joissa on vitustiliikaa väkeä :o Pelottavaa nähdä että tääläki liikkuu ihmisiä... Melinan ja Millan kans tehtiin parempaaki tuttavuutta näihin körttiläisiin ja mukaviahan ne oli :) Aamuyöstä eksyttiin megapienellä autolla Seinäjoelle, niskat aivan lytyssä ja polvet huutaen hoosiannaa... takapenkit on parasta ♥miksu ja kirka vähä innostu syömään pitsoja piikis... 

Melinan kuvateksti kyseiseen kuvaan lisätessään tätä facebookiin "Minä ja Suvi karpalossa"  

✓ viikon takainen postaustauko ohi

Ei kommentteja: