7/29/2012

Onneton se on, ken rakkautta turhaan tunnustaa

Vauhtiajot taiski olla tämän kesän viimenen tapahtuma johon minä menen. Vaasan taiteiden yö jää multa väliin, koska olen silloin aloittanut ahkerasti lukion ensimmäisen vuoden. Rupee jo aivan pelottamaan että koulu alkaa 10 päivän päästä.. Mitään hyödyllistä oo tänä kesälomanakaan saanu aikaseks :s Tosin, maailman parhaat muistot on kyllä tältä kesälomalta !

Maksoin 38 euroa lipusta, että pääsin kattomaan popedaa ja kuuntelemaan ukkometson ja tahdotko mut tosiaan, mutta kumpaakaan biisiä en oo kuullu. Petrin keikka kyllä korvas noi biisit, mutta joku pimpoblondi pilas senki ilon.. Eilen sitten - ilman lippua - palloiltiin vaan torikeskuksen nurkalla, ja tottakai maailman ihanimmassa seurassa :)! Yöllisillä aamutunneilla sitte istuskeltiin abcllä syömässä ranskalaisia ja soitellen kaikki kyröön taksit läpi että oltais kotia päästy. 5 aikaan olin sit kotona, ja voin kertoa että en oo eläissäni pelänny niin paljoa.. koska ukkonen. Todella toivon että noita ukkosia ilmeenny nyt täs seuraavaan 2 viikkoon, koska äiti hylkäs mut yksin kotiin ja lähti ite vaan mökille   :( ihrapallot melina, suvi ja milla :)

käsialastani päätellen, en ollut selvinpäin :o
milla ♥!
Jesse, Melina, Ilari, Oona ja Outi !♥

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onko sulla ja tolla ilarilla jotain`? mistä sä sen tunnet :DD

suvi kirjoitti...

En näe tarvetta kertoa mun ja Ilarin välisistä asioista täälä :) ja ollaanhan me tiedetty toisemme jo pari vuotta, mutta tangoilla nähtiin ensimmäistä kertaa :)