8/17/2012

Jos sä menet pois, keneen sitten luottaisin?


^ Siinä on mun tämän viikon motto ollut maanantaista tähän päivään asti. Eipä ole postauksia pahemmin tullu, koska oon kiitäny lähes joka päivä paikasta toiseen, ja niinä harvinaisina "vapaa-päivinä" oon nimenomaan halunnu pitää vapaata kaikesta. Oon nyt yhden viikon ja 2 päivää maistellu lukiolaiselämää, ja neljäntenä päivänä taisin jo Millalle mainita että hinaan itseni seuraavana päivänä opolle ja kerron haluavani pois tuolta. Jostain syystä kuitenkin, oon edelleen lukiolainen.... Pitkän matikan meinasin heti ekan tunnin jälkeen vaihtaa lyhyeen, mutta totesin että minähän en perkele luovuta! Jos muutki on lukiosta selvinny, niin en minäkää sinne kuole - toivottavasti. Täytyy myöntää, että on se pikkusen outoa vaihtaa Isonkyrön yläasteelta jossa on ehkä 300 oppilasta, Seinäjoen lukioon jossa onki yhtäkkiä lähes 900 oppilasta samas rakennukses mun kans, oivoi. Ensimmäiset päivät kului suunistaes paikasta A paikkaan B, mutta opin kaikki luokkien sijainnit jo kolmantena päivänä, toisinkuin yläasteella mulla oli kaikki 3 vuotta aikaa oppia, enkä osaisi niitä vieläkään... 


Tottakai mun piti ostaa Hello Kitty tavaroita aloittaakseni koulun hyvillä mielin :) Tuo aivan ihana vaaleanpunakantinen kalenteri kulkee mun mukana joka paikkaan! Eka koulupäivä oli jo niin rankka, että päätittiin Millan kans suunnata suumme kohti rossoa, namskis. 


Tuo magneetti ystävyydestä suorastaan huusi mua Millan jääkaapin ovesta, ja luettuani sen tajusin että ei ne mun ystävät mihinkään katoa, vaikka en niitä päivittäin enää näkiskään. Tänä viikonloppuna ois tarkotus niitä nähdä 2 viikon tauon jälkeen, ja voin kertoa että tos 2 viikos on tullu aivan suunnaton ikävä niitä kaikkia rakkaita :( ♥

Viime viikonloppuna oli serkun häät joihin sitten ahkerasti raahasin itteni. Hääpari sai, kun saikin toisensa ja juhlat oli mitä parhaimmat :) mitä nyt loppuillasta piti sitä boolia maistella... Onneksi en ehdi kauaa hengähtää noistakaan häistä, kunnes pitäis toisen serkun häihin, jotka onneks on vasta ens viikonloppuna! Saan tämän viikonlopun vaan olla, nukkua pitkään, nähdä kavereita ja vahdata koko viime viikon tv-sarjat läpi. 

kummityttö♥  Sunnuntaina oli sit kummitytön ristiäiset, ja tämä "marsaksi" kutsuttu tyttö sai nimet Milja Liisa Alina :) Sopii kyllä tälle pikkuprinsessalle noi nimet niin täydellisesti että! Ja voitte vain kuvitella miten paljon mulla on suunnitelmissa ostaa tälle rinsessalle hello kitty tavaroita... Se niistä vähistäkin rahoistani, joita saan kyllä tuhlailtua noihin kirjoihin ja laskimeenki aivan hyvin. Mutta onhan se nyt paljo kivempi ostaa rakkaalle kummitytölle kaikkea kivaa ja nähdä se hymy sen pikkuruisilla ja söpöillä kasvoilla, kun se saa uuden lelun käteensä.. sanoin kuvaamatonta :)


^ Ja siinä on mun tämän päivän motto ! + vihdoin taas kotona, omassa sängyssä ♥

Ei kommentteja: