9/09/2012

forget love, i'd rather fall in chocolate


Ajatukset sekasin, olo on sekava, pää lyö tyhjää ja olo muuttuu... Rakastan kesää, rakastan talvea, mutta vihaan yli kaiken kevättä ja syksyä. Tällasia tylsiä välivaiheita täs vuodes, jollon on pimeetä ja ankeeta, sataa vaan vettä, eikä tiedä laittaisko päälle shortsit vai toppavaatteet. Ainoat kaks kivaa valopilkkua täs syksyssä on, jotka saa mut jaksamaan sinne talveen saakka, niin on synttärit ja syysloma. Synttäritki vaan siitä syystä että saa äidin tekemää mansikkakakkua... olenhan kunnon pullahiiri. Syysloma meneeki sit perinteisesti vuokatis typerän serkkuni millurin kans, saa nähdä mitä siitäki tänä vuonna tulee.

Koeviikko alkais torstaina, ja jotenkin voisin vannoa että poden viikon mittaista migreeniä torstaista asti... Stressaan noita kokeita ehkä enemmän ku mitään ikinä, peläten että saanki 3 hylättyä ja joudun uusia yhden kurssin. Matikan  ja ruotsin tukiopetusta täs vähä niinku havitellessa. Ja jotku ihmiset vielä kysyy että "mikset lue mitään ylimääräsiä kieliä?", vaikka siksi että mun kielipää ulottuu tasan Suomen rajoille. Ja kielistä puheenollen, tämä tyttö suuntaa nenänsä viikolla 43 kohti Espanjan Oviedoa, ja kyllä, koulu maksaa suurimman osan ! Kyllä kelpaa :) Keväällä saanki sit jonkun hikisen espanjalaisen luokseni asumaan viikoksi, jes.. Huomatkaa rakkauteni pitkää matikkaa kohtaan, ed:n piristys koulussa, sekä pinaattilätyt, jauheliha-kastike ja puolukka hillo... saanen kysyä että mitä vittua? missä omenahillo...
ollaan pelottaviaEilen käytiin juhlistamas meidän rakkaan ystävämme Miksun sweet sixteenejä Vaasassa! Päätettiin lähteä hohtokeilaamaan (hyvällä menestyksellä tietenki) ja voihan sen nyt arvata että lopuksi löydettiin itsemme mässäämästä raxista... :):)

Ei kommentteja: