10/21/2012

If there ever comes a day when we can't be together, keep me in your heart, I'll stay there forever

Huomasin just miten nopeesti syysloma meni... Äsken se vasta alkoi, ja nyt se jo loppui. Miten ikävää. Olisin vielä ilomielin jatkanu pitkään nukkumista, keilaamista, sulkapallon pelaamista, kylpyläs löhöilyä ja tietysti Millan ja Ilan hönöä seuraa.. Nojoo, ei valittamista, lähden 14 tunnin päästä Suomesta kohti Espanjan 20 asteen lämpöjä. Ja ei, en ajatellut ottaa kameraa sinnekkään mukaan. Oon todennu että toi iphone on ihan kiva korvike kameralle - vie vähemmän tilaa ja lähes yhtä hyviä kuvia saa. Syyslomalla mulla oli kyl kamera mukana, mutta varmaan 20 kuvaa sain otettua koko viikon aikana, toisinkuin puhelimeen tuli noin 60 kuvaa :s  Mun rakas iphone koki varmasti traumaattisen kokemuksen tipahdettuaan vessan pönttöön... Aattelin tehdä Melinat ja vetää sen myös alas, mutta päätin sit kuitenki työntää vain käteni pönttöön ja pelastaa elämäni suurimman rakkauden kastumiselta. Ja hyvinhän se vielä toimii! 
En jaksa nyt ruveta mitään romaania kirjottamaan, koska väsy on suuremoinen viimeöisten muutaman tunnin yöunilla. Tais olla vähä liian heikko happi nukkumiseen. Innostuttiin vielä viettämään kavereiden kans alkoholipitoista iltaa med palju. Tänään oonki sit niin vitun pirteenä pakannu kaiken tarvittavan sinne Espanjaan mukaan. Okeiokei, musta tuntuu et puolet on jäämäs kotia..


Milla the älykääpiö kertoi että spagetin kypsyyden voi testata heittämällä sen kaapin oveen, ja jos se jää kiinni se on kypsää.. no, olihan se kypsää


ei se puhelin aivan moiteettomasti toiminu sen pöntössä lillumisen jälkeen... kamera koki vähä kovia :(

tää lauantai-illan viettohan oli mun ja Millan naimisiin menon juhlimista! 
tältä näytti keittiön pöytä alussa...

... ja tältä näytti keittiön pöytä lopuksi

JA nyt viikon ajaksi, ADIOS ! 2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toimiiko toi kamera sun iphones nykyää enää?:D

suvi kirjoitti...

toimii se :) onneksi !