12/02/2012

mulle sä voit näin toivoa antaa, murheeseen mun nyt mustimpaanKuvat nyt on mitä on. Kahteen viikkoon mahtuu vaikka ja mitä. (maailman surkeimman) Kaverikuvan saapumista, kynttilöiden polttamista, jouluvalojen laittamista, puhelimen viemistä korjaukseen ja tyytymistä taas nokiaan, cosmoa, uutta laskettelutakkia, espanjasta ostettujen kenkien hehkutusta, matikan hylättyjenuusintaa, sekä joulufiilistelyä torttujen ja glögin avulla! nami :) 
Viimeviikonloppuna juhlistettiin Ilarin, Rikun ja Jukan synttäreitä, ehkä pienten alkoholiannosten seurassa. Ainakin siitä päätellen, että ensimmäinen sammui puol 9, ja toinen puol 11.. Sanoisinko, että lauantai aamuna oli pikkusesti heikkohappi, mutta onneks mäkkärin lastenateria ja mansikkapirtelö korjas asiaa. 
Ja nyt? Nah, tylsin viikonloppu ikinä. Mitä tekisinkään ilman Ilarin hömppäseuraa, ku nyt kaksiki päivää tekee jo tiukkaa. Terveisin viimeyönä 13 tuntia nukkunut ja 2 tunnin päikkärit ottanut tyttö.. Kyllä mä itteni leffaan raahasin lehmäjengin kans ! Nightmare-painajainen merellä... hmm. paskin ikinä :Ddd Totean jälleen kerran, että suomalaiset eivät osaa tehdä kauhuleffoja, pikemminkin komedia toi oli.

Tähän loppuun vielä totean, että joulu on parasta ! Vihdoin ja viimein voin iloita siitä että tonne tienpientareille on tullu 2 millin kinokset ! Joulutorttuja oon syöny enemmän ku ehkä sais, ja glögiä on menny enemmän ku litra, ups :o Jouduin valitettavasti aloittaa tän ensimmäisen päivän ilman suklaakalenteria, perkele :(

Mut namnam, nauttikaa joulusta :3Ei kommentteja: