12/04/2012

Sua rakastan nyt, sua rakastin aina

Taisin juuri aloittaa 5 päivän loman, ai että! Fiilistelen sitä tietenkin ylläolevalla Hedbergin videolla.. tätä naurun määrää :D Ei sillä, mun pitäis olla parhaillaan tekemässä jotain ihan muuta ku istua nenä kiinni tietokoneen näytössä. Nimittäin pakkaamassa, sillä ajattelin lähteä palellutamaan itteni lopullisesti Levin yli 20 asteen pakkasiin, hyr. Onneksi ei yhtään masenna 10 tunnin autossa istuminen, koska mukana on maailman paras seura :) 
Hieman kyllä stressaa ens viikolla alkava koeviikko, koska matikka, äikkä, enkku, yhteiskuntaoppi, ja kaikki on lähes suurta tietämättömyyttä. Josko sitä nyt edes läpi pääsis. 
Täs odotellessa että se yks hönötys saapuis Seinäjoelta tänne tuppukylään ja pääsisin parturiin ! Taisin kyllä pari kuukautta sitte luvata etten pitkään aikaan värjää hiuksiani, muttakun juurikasvu :(

Ja nyt näin asiasta kukkaruukkuun pakko mainita, että miten surullinen olo tuli ku näin vanhan papparaisen makaavan tiellä :( Auto oli törmänny siihen ku se oli ollu pyöräilemässä.. siinä se makas keskellä valtatietä ihan liikkumatta. reppana :( Jotenki kauhee ajatella, että toinen on lähteny vaan pyöräilemään ja yhtäkkiä löytääki ittensä tieltä makaamasta..
Tää yllä oleva kuva kyllä saa hymyilemään, vaikka ois kuinka surullinen ! Ihana Milja :) 

2 kommenttia:

Melina Serafiina kirjoitti...

"koska mukana on maailman paras seura"
... jaa.

suvi kirjoitti...

no onon :3