2/04/2013

WEDDING


 Veljen häät oli lauantaina ja kaikki kuvat ovatkin sieltä. Kerrankin kun sain oikeen kamerankin otettua mukaan ! Aivan ihanat häät oli ja päivä onnistui kaikinpuolin hyvin. Paluu ankeaan arkeen on taas alkanut.. Miksei noi viikonloput voi vain kestää edes päivän pidempään. Ei sillä, makoilen tässä parasta aikaa Ilarin sängyssä macbook sylissäni, vaikka koulu olis alkanu jo tunti sitten. Oli tänään tarkoitus lähteä turkuun, mutta tuli hieman mutkia matkaan, enkä sitten jaksanut enää kouluun.

Musta tuntuu että oon lukion myötä oppinu stressaamaan asioista. Tälläkin hetkellä mielessä pyörii viikon sisällä alkava muutto, kevari, äikän tietoisku ja ruotsin kirjotelma.. Kun vain saisin näihin päiviin edes muutaman lisätunnin?

Jos joku kuvista ihmettelee miten musta on tullut ruskea silmäinen ja noin hirveän ruskea. Niin kyllä olen feikki :( suihkurusketuksen ansiosta en tuntenut itseäni kalkkilaivankapteeniksi Ilarin vierellä !

Ja koska tämä teksti nyt ei oikein etene mihinkään, niin ajattelin raahata nyt itseni alas ja syödä aamupalan.. Josko sitä itekki lopettais tän lusmuamisen.


2 kommenttia:

Saara kirjoitti...

ihania hääkuvia:)!

http://betterlatethannever-saara.blogspot.fi/

suvi kirjoitti...

kiitos paljo :)!