5/12/2013

Levi Spirit

 Siinä muutama kuva antamaan osviittaa tästä 3 viikon tauosta. Otettiin Ilarin kans koulusta pari päivää omaalomaa ja suunnatiin torstai-perjantai yönä mun koko perheen kans Leville, ehkä hienoimpaan mökkiin ikinä, viettämään äidin 50-vuotis synttäreitä. Eikä kyllä valittamista, loma onnistui alusta loppuun aivan täydellisesti, kiitos kyseisen mökin sisäporealtaan; Jacuzzin ja ulkoporealtaan; Hot Springin ansiosta. Mökkiin sisältyi myös 5 makuuhuonetta, joissa kaikissa oma kylpyhuone, aivan upea keittiö ja valkokangas televisio.
 Mukana oli tietenkin nämä kaks söpöläistäkin piristämässä ainaisella ilollaan ja energiallaan :)!
 Lauantaina sitten juhlittiin niitä äidin 50 vuotis synttäreitä savusaunan, paljun ja aivan ihanan ruuan kera ! Siinä yöllä sitten mahat täynnä lähettiin hipsimään Ilarin kans takaisin mökille Sammun tuvalta, minä tietenkin ehkä pienissä sievissä. Eikä kyllä harmittanut yhtään se että oli aivan tajuttoman kylmä, mulla oli sukkahousut ja converset jalassa, koska muuten ilma oli aivan ihana.
 Keskiviikkona käytiin vielä laskettelemassa viimesen kerran tälle talvelle! Lämpösistä keleistä ja auringonpaisteesta huolimatta, rinteet oli aivan hyväs kunnos. Ja olis kyllä ollu melkeen ihan hupparikeli lasketella..

Lasketteluiden jälkeen pitiki sitte alkaa valmistautumaan lähtöön - miten masentavaa, koska tuola mökissä olisin viihtynyt vielä monta viikkoa ! Neljän aikaan keskiviikko-torstai yönä sitten oltiin Seinäjoella, ja aamulla tietenkin erittäin pirteenä kouluun, valmiina vastaanottamaan mun Espanjalainen viikoksi meille, jep, ei huvittanut sitten yhtään.
Vihdoin ja viimein kun pääsin siitä eroon, osui onneks tää 4 päivän loma sopivasti, ja senkin sai aloittaa Seinäkuun yössä pitämällä erittäin hauskaa!

Nyt kyllä menen ulos nauttimaan tosta ihanasta auringonpaisteesta ja lämmöstä ! Aurinkoista viikonlopun jatkoa ♥

Ei kommentteja: