7/31/2013

KESÄFIILISTELYY

 Mikä on tämä ihmeellinen luonnonilmiö, joka on nyt jo 4 tuntia ollu taivaalla? En tiedä, mutta oon kyllä nauttinu täysin voimin siitä! Mikäs sen ihanampaa kuin letkeetä kesämusaa spotifysta, uusin demi joka on kutkuttava kun kannessa olikin mies ja ihana aurinkorasvan tuoksu? En usko että tätä oloa voittais mikään. Varsinkaan sen rinnalla, että tiedän viikon päästä tuskailevani hiusten ja vaatteideni kans.. tervetuloa lukion sennuvuosi !
Ekat kirjat on jo hankittu ja kukkaroki vaan tyhjenee tyhjenemistään.. Oisin voinu ne 90 euroa laittaa kyllä muuhunki ku muutamaan koulukirjaan, mutta minkäs teet. Kaikesta huolimatta en anna vielä koulumasennuksen vallata mun mieltä, vaan odotan tohkeissani mun ja Ilun tampereen reissua. Ihan liikaa shoppailua ja Superior Extra-huone? Täydellinen kesäloman lopetus siis tiedossa !
En taida enää uskaltautua tonne ulos, koska auringonrasvasta huolimatta mun iho näyttää jälleen tomaatilta.. Siks taidankin tyytyä lämpöseen sänkyyn ja muutamaan jaksoon Gossip Girliä, kun vihdoin uskaltauduin lataamaan Netflixin ilmasen kuukauden ! 
aDios!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Koska tuutte tampereelle?:) Mikä hotelli? Sulla on aivan ihana blogi!

suvi kirjoitti...

ens viikon maanantaina saavutaan ja yks yö ollaan Scandic Tampere Stationissa :) Ja kiitos paljon ! :-)