7/17/2013

KUVAPLÄJÄYS

Pitkästä aikaa laatuaikaa maailman parhaan serkun kans ! Ja mites muutenkaan kun paljussa lillumalla, hiuksia laittamalla ja meikkaamalla - valmis tangoilemaan !Ilta oli aivan huippu, vaikka ei koskaan torille asti päästykkää..
Lauantaina ei sitte ollukkaa enää niin huippu olo. Elämäni ensimmäinen krapula yllätti sillon ku vähiten olis saanu ! Olisin ilomielin ollu koko lauantain sängyn omana, mutta se jäi vaan haaveeksi ku autoon istahdin ja tajusin että seuraavat 4 tuntia autossa.. Tervetuloa turku !
Fiilistelin mun rakkaan uutta ulkoasua, jonka löysin vihdoin ja viimein kovan metsästyksen jälkeen. Puhun siis puhelimestani, en Ilusta. 
Hotelliaamupala ! Rakastan niitä yli kaiken. Tuoreita vihanneksia ja hedelmiä, croissantteja, omenamehua ja hyvää leipää. Noh, onneks muutaman viikon päästä uudestaan hotelliaamupalalla. 
Tuhdin aamupalan jälkeen oli ihana pukea mekko päälle ja lähteä rippijuhliin, tietenkin syömään vielä vähän lisää. Ja pahoitteluni poikaystäväni hönöilmeestä. 
Sain eilen aikaseksi kuvattua mun iPhone 4s kuoret joita en enää tarvitse. Tässä nyt vain odotellessa että joku innokas ostaja ottaisi yhteyttä ja pääsisin näistä eroon. Okei, hieman haikea olo on noiden Hello Kitty kuorien takia, koska Espanjasta asti oon ne raahannut. 
Eilinen sadepäivä ja käytin tilaisuuteni hyväksi - fiilistelin pitkästä aikaa kynttilöiden kans ! Masentaa että kesälomaa on jäljellä enää muutama viikko enkä oo saanu loman aikana mitään järkevää tehtyä. Alkaa pikkuhiljaa noi kelitkin jo näyttää niin syksysiltä.. Totesimpa vain eilen Ilarillekki puhelimessa, että pian saa ruveta juomaan glögiä ja pipareita !
Mun uus lempiherkku. Turkkilaista jogurttia, sinne vähä vaniljasokeria ja päälle mansikoita. Ei edes yhden käden sormiin mahdu lukemat siitä montako kulhollista päivässä syön noita.
Uudet kynnet ! Tässä yritän edelleen parannella itteäni viikon kestäneestä flunssasta, mutta pahempaan suuntaan menee vaan koko ajan. Joten ei muutakun kotona lusmuamista, ja tylsyyteen kuolemista.
 Ei lisättävää..

Ei kommentteja: