8/07/2013

RIEMULOMA TAMPEREELLA

Muutamia kuvia meidän Tampereen reissun hotellista ! Hotelli oli aivan mielettömän hieno ja palvelu erittäin ystävällistä. Kyseessä oli siis tuo Superior Extra-Room, joka oli muutaman kympin kalliimpi kuin tavallinen huone, mutta oli se myös sen arvoista. Sänky oli vähintäänkin kaksmetrinen, kylpyhuoneessa komeili kylpyamme, televisio oli täynnä uusimpia leffoja (meille tietenki ilmasia), sekä saatiin vielä 5 euron lahjakortti hotellin myymälään ! 
Tässä näkyykin 5 tunnin shoppailun tulos. Muutama satanen köyhempänä, uusia vaatteita rikkaampana. Alkoi ehkä pikkuhiljaa iskeä morkkis siitä, että palkkarahat ehti näkyä tilillä vaan päivän.. Viiden tunnin shoppailuista huolimatta, päätettiin lähtee shoppaileen vielä vähä lisää.
7 tunnin shoppailun, liian monen muovipussin ja jalkojen kuoleman jälkeen oli ihana hypätä pehmeeseen sänkyyn teekupin kans. Jalat kirjaimellisesti teki kuolemaa, eikä se varmasti jääny epäselväksi Tamperelaisillekkaan, kun kävelin pitkin katuja kuin pingviini.. Hetken makoilun jälkeen laitettiin kylpyyn vesi ja alettiin rentoutua. 
Ei me kauaa ehditty rentoutua kun molemmilla alkoi mahat murista siihen malliin, että pian koko hotelli kuulis, joten lähdettiin metsästämään hyvää ruokapaikkaa mahdollisimman läheltä. Päädyttiin kuitenkin tuttuun ja turvalliseen rossoon, joka osoittautui suureksi pettymykseksi kun sain annokseni eteen. Rossossa vakiruoakseni päätynyt Valkosipulibroileri tuotti suuren pettymyksen. Kana oli kuivaa ja kastiketta oli kahden ruokalusikallisen verran, toisinsanoen nälkä ei lähtenyt laisinkaan..
Syöminkien jälkeen kierreltiin vielä hetken Tampereen keskustas, jonka jälkeen raahauduttiin hotellille katsomaan leffaa ja mässäilemään karkkia.
Hotelli aamupala ! Nam. 
 Päästiin onnellisesti Seinäjoelle, mutta eipä me kauaa viihdytty Ilarin työnä, kun päätettiinkin jo lähtee Torin kautta rannalle. Kipastiin torilta mansikoita ja lähdettiin nauttimaan auringosta läheiselle rannalle. Kesän ensimmäinen rannalla löhöily, check !
Paita/Cubus 19,90e
Paita/JC 42,90e
Housut/Carlings 45,00e
Paita/Vila 29,95e
Paita/Seppälä 19,90e
Housut/Seppälä 29,90e
Päätin kerrankin olla ahkera ja kuvata kaikki ostamani vaatteet päälläni ! Ylpein oon kyllä näistä uusista consuista jotka löysin alennuksesta Intersportista, namnam. Sain jälleen kokea sen ihanan tunteen kyseisten kenkien kanssa, kun sain todeta että voin ostaa 40 koon kengän !

Meidän Tampereen reissu onnistui paremmin ku oltiin edes ajateltu ja pysyttiin kummatki suurinpiirtein budjetissamme. Nyt onkin sitten hyvä palata huomenna koulunpenkille, ja aloittaa koulu heti matikankokeella.. Voisko aikaa mitenkään siirtää 297 päivää eteenpäin? Kesäloma 2014 ois enemmän ku tervetullu !

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kiva postaus!!!:)

suvi kirjoitti...

kiitos ! :--)