11/12/2013

PEITON ALLA LÖHÖILYÄ

 Mikäs sen ihanampaa ku kääriytyä lämpösen peiton alle koneen ja joulutortun kans, samaan aikaan ku ulkona on kylmää ja harmaata? Ei yhtään mikää ! Koulupäivätki matelee eteenpäin, vaikka tässä jaksossa onki vaan kolmea kurssia päivälinjalla joten päivät on kutakuinkin muutaman tunnin päiviä. Tulis edes lunta niin tuola ulkonaki ois vähä valosampaa, mutta seki on ilmeisesti liikaa pyydetty.

42 päivää enää jouluun ja sitte saaki alkaa lueskelemaan terveystietoa kirjotuksia varten. Pian on lukiotaki käytynä puolet ja hyi että miten nopeesti aika on menny ! Tuntuu että se päivä oli viimeviikolla, ku ensimmäisen kerran astelin Seinäjoen lukioon kartta kädessä. Ilmeisesti siitä onkin sitte hieman kauemmin..

Varasin ensviikolle ajan parturiin täysin tietämättömänä mitä haluaisin mun hiuksille tehdä.. Päätin jo muutaman päivä sitte, että leikata ainaki pitäis, että sais näistä hiuksista vähä elävämmän näköset. Huvittais kylläkin jotain väriäkin laittaa, mutta saa ny nähdä alanko nössöilemään taas näin talven tullen, ja kasvatan itelleni vaan muutaman sentin tyvikasvun.

Ei kommentteja: