5/26/2014

DREAMDAYS

Kesäloma alkaa mulla jo huomenna, parin tunnin koulupäivän jälkeen ! En malta odottaa, ettei enää tarvi herätä aamuisin kaheksalta ja takuta tylsän ja puuduttavan koulupäivän kans. Mielummin herään aamuisin kaheksalta ja takkuan töiden kans ! haha. Mun kesäloma on täynnä ihania suunnitelmia, joiden toteuttamiseen ei meinaa edes riittää aika. Tästä kesästä mä aion tehdä unohtumattomimman kesän, heti 2012 kesän jälkeen, sillä tää on mun viimenen kesä alaikäisenä kevaritytsynä. 
Laivalle me lähdetään kavereiden kans ylihuomenna, ja aiotaan ehkä hieman juhlistaa kesäloman alkamista sekä sennuvuoden päättymistä ! Laivamatka Helsingistä Tallinnaan kruunaa kyllä täydellisesti kesäloman alotuksen, eikä vaan sen takia että pääsen Hello Kitty-kauppaan, vaan siks että mukana on maailman paras seura !
"Kalajoen juhannus ei petä tänäkään vuonna" no ei niin ! Tätä on odotettu jälleen koko vuosi niinku kuuta nousevaa, ja nyt siihen on onneks enää alle kuukausi. Oon jo alkanu iltasin rukoilla meille hyvää säätä ja mahtavaa juhannusta muutenki. Tämän vuoden juhannuksen kruunaa Italobrothers joka viime vuonna petti mut, eikä saapunutkaan Kalajoen hiekkasärkille. No mutta onneksi tänä kesänä näen sen kahdesti!
Solar Sound pääsi mun dreamdays listalle vasta eilen, sillä eksyin selailemaan sen nettisivuja kunnes onnekseni huomasin esiintyjälistalla jotain sellasta, että mun sydän jätti kaks lyöntiä välistä. Italobrothers, oi kyllä! Seinäjoella ! En millään malta odottaa, että pääsen näkemään sen tänä kesänä kahdesti..
Alanya, on se paikka johon me suunnataan poikaystävän kans nokkamme heinäkuun lopulla ! Mä eksyin selailemaan niitä matkatoimistojen sivuja vissiin vähä liikaa, sillä ei menny ku pari päivää kun olinki jo varannu meille neljän ja puolen tähden hotellista viikon loman. Mä odotan sitä että pääsen nauttimaan kunnon lämmöistä tuonne altaan reunalle poikaystävän kanssa ja tekemään jotain kulttuurillisiaki löytöjä Turkin maasta ! 
18-vuotis synttärit mitä oon odottanut siitä asti, kun jotain oon täysi-ikäisyydestä alkanu ymmärtää. En niinkään odota sitä, että pääsen laillisesti baariin ja saan ostettua alkoholijuomia hyvällä omallatunnolla, vaan lähinnä sitä että saan ajokortin ja pääsen kulkemaan paikasta A paikkaan B nopeesti ja ennenkaikkea kastumatta. Miten helppoa mun abivuodesta tuleekaan, kun koulupäivät on kahden tunnin mittasia ja saan kulkea tätä väliä autolla, eikä junavuorojen tahdittamana. 
Pakko kyllä myöntää että myös se alkoholi ja baareissa käyminen hieman kiehtoo.. 

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Miten sulla on varaa matkustella? Ei oo pakko vastata jos on liian henkilökohtainen.

suvi kirjoitti...

Ei mulla oikeasti edes olisi.. Saan kuukauden aikana elatusmaksuja isältäni joita ehtii vuoden aikana kertyä iha kivakin määrä. Ja tietysti nyt kesän aikana oon kesätöissä, että saisin vähä kukkarolle täytettä :-)