5/07/2014

PUERTO RICO

Yllätin itseni äsken taas selailemasta matkatoimistojen sivuja, josko vaikka löytyis joku suhteellisen halpa matka johonkin lämpöseen tonne kesän loppuun. Löytyihän sieltä - unelmien matka nimittäin! Päätin nyt kuitenkin ensin kertoa tästä edellisestä matkasta ennenkö alan hehkuttaa uutta matkaa.
Meidän loman kohokohta oli varmaankin Rider's Dancing Bar, josta ei ole ainuttakaan kuvaa kamerassa. Puhelimesta kyllä löytyis ja vielä videoidenkin kera! Kyseessä on siis baari, jota ei voi edes sanoin kuvailla... Jos siis joskus lähdette Puerto Ricoon, niin en voi muutaku suositella erittäin lämpimästi!
Meidän loma oli rentoutumista ja altaalla löhöilyä oikein sanan varsinaisessa merkityksessä, eikä sen takia juurikaan mitään erikoisia kuviakaan oo kertyny. Ainoastaan kahtena päivänä poistuttiin hotellille muuallekki ku syömään tai juomaan. Heti ensimmäisenä kokonaisena lomapäivänä käytiin parin kilsan pääs Amadoreksen rannalla ja olihan se hieno paikka! Ja loppulomasta päätettiin käydä kattelees hieman Maspalomaksen ostostarjontaa, eikä ollu kaukana ettei hukattu itteämme sinne "kaupunkiin".
 Kaikin puolin aivan mahtava viikko ja vielä parhaassa seurassa ! Kai tuonne on vielä pakko palata.. ihan vaan koska Rider's dancing.

Ei kommentteja: