9/21/2014

"SCOOTERS"

Kai mä voin vielä vähän kertoa mun ja poikaystävän ulkomaanmatkasta, joka oli siis jo kaks kuukautta sitten?

Mä aattelin kertoo teille tälläsestä hulvattomasta keinosta viettää tunti tai toinenki! Me oltiin jo monena iltana katottu Alanyan keskustassa, kun ihmiset vetelee kolmipyöräsillä "skoottereilla" edes takasi. Toiseksi viimesenä iltana kävästiin sitten vuokraamas meillekki tollaset menopelit meidän hotellin edessä olevasta kojusta. Valitettavasti ei vuokrattu niitä tuntia pidemmäksi aikaa, koska meillä oli ihan hirveesti tekemistä vielä sille illalle. Jälkeenpäin kyllä jäi harmittamaan ihan yli paljo, koska noilla ois ollu niin hauska kruisailla se 5 tuntia! 
Tunnissaki kerkes kyllä yllättävän paljon. Laitettiin kaasut pohjaan ja lähettiin rullaileen kohti Avsallarin keskustaa n. 4 kilometrin päähän meidän hotellilta. Hieman kyllä hirvitti se, miten lujaa noilla oikeesti pääsi! Käytiin kiertämässä pari kauppaa ja rajoitetun ajan takia, pitikin jo lähtee takasi hotellille päin. 
Jos joku siis koskaan ulkomailla törmää tälläseen vekottimeen, niin suosittelen ehdottomasti! Tollanen ois niin kätevä täälä Suomessaki!

Ei kommentteja: