10/30/2014

VIIME KUUKAUSI

Kyllähän se kortti mullekki annettiin, vaikka vähän epäröinkin aluksi. Ainoastaan liiasta rauhallisuudesta inssisetä jaksoi valittaa.. // Juhlistettiin mun tytyjen kans mun synttäreitä ! // Kävästiin laivalla Tallinnas ja oltiin etukäteen varattu kahen tunnin mittanen buffet, johon sisältyi valko- ja punaviinin lisäksi ilmasta olutta jne. Lukuunottamatta tietenkää näitä ihania leivoksia joita siskon kans kiskottiin kaksin käsin menemään. // Laivareissulta vähä tuliaisia kotia // Tasan kahden viikon kortin omistamisen jälkeen päätin unohtaa parkkikiekon ikkunalta, ja muutamaa minuuttia ennemmin kun saavuin autolle, oli joku parkkipirkko käyny rustaamas 45 euron sakon.. En enää ikinä unohda parkkikiekkoa. // Käytiin yhteiskuntaopin kurssilta tsekkaamas Ylen tiloja Tampereella ja päädyttiin loppujen lopuks kattelemaan Pikku Kakkosen lavastuksia. Tuon käynnin jälkeen oonki ruvennu seuraamaan kyseistä ohjelmaa, josko näkisin tuttuja lavasteita.
Syysloman vietin kokonaan missäs muuallakaan ku Vuokatissa! Aiettä, voisinko kelata aikaa taakse päin sellaset kolme viikkoa ja lähtee sinne uudestaan? Käytiin poikaystävän kans lenkkeilemäs niin ihanis maisemissa että sielä mettäs ois voinu haahuilla useammanki tunnin. // Vastapainona koululle; aivan liikaa Netflixiä. // Yritin käydä kannustamas Sportin voittoon Tapparaa vastaan, mutta eipä mun huudot ja taputukset riittäny. // Lapsenvahtipuuhissa on tullu oltua vähä enemmänki.. Mut mikäs sen ihanampaa ku Rasmus joka ei muuta osaa tehdä ku pahaa, ja siihen päälle kaksoset jotka on just oppinu ryömimään ja kaatamaan kukkapurkkeja.. // Se tunne kun lähdet kotoa kouluun ja huippunopeus Ylistaron ja Seinäjoen välillä ei paljoa kipua yli neljänkymmenen. Oon edelleenkin vahvasti sitä mieltä, että kaikki mopoautot sais kaataa ojaan..
Fiilistelin vähä mun uutta peiliä, joka pääsi oikeuksiinsa vasta pari päivää sitten. // Aamusin kun herätyskello soi 6 aikoihin ja ainoa mitä haluaisit tehdä, on jäädä peiton alle makoilemaan, mutta siitäkin huolimatta raahaat ittes ylös, niin tää maisema auton ikkunasta on jotain niin ihanaa ja saa mut joka aamu nousemaan sieltä peiton alta. // Maistoin tänään elämäni ensimmäistä kertaa tota pakastettua jonkin sortin kiinalaista ruokaa(?) ja se osoittautui kyl aika hyväksi. Mitä nyt valmistuksessa meinas käydä pieni äksidentti kun en lukenu ohjeita.. // Ihana lenkki, ihanassa säässä, ihanan koiran kanssa ja vielä ihanalla koeviikolla. // Nää kaks kuvaa saa mut jaksamaan näiden synkkien aamujen ja iltojen yli. Voisinko mäki vaan nukkua talviunta; herätä jouluaattona ja jatkaa unia aina loppu kevääseen asti? Kuulostaa niin houkuttelevalta.

Ei kommentteja: