1/22/2015

HOME, SWEET HOME

Sanoisinko että hieman hävettää.. On vaan ollu muka niin paljon kaikkea, etten oo ehtiny antaa ajatustakaan koko blogitouhulle. Nyt kuitenkin kun joululomat on lusittu, uuteen kotiin kotiuduttu ja kirjotuksiin luku alotettu, niin on hyvä aika taas ilmotella tännekki jotain itestäni ! Niinkun äsken mainitsinkin, musta on tullut nyt virallisesti Seinäjokinen. Saatiin poikaystävän kans viimenen päivä joulukuuta avaimet meidän unelmien pikkuboksiin Seinäjoen keskustaan, enkä voisi olla onnellisempi! Nyt kun ollaan saatu tää vihdoin kodin näköseksi, niin aattelin hieman näyttää teille, minkälaisessa pikkuboksissa mä nyt asustelen. 
Oon haaveillu kyseisistä tikkaista jo aivan liian kauan, ja nyt poikaystävä kyllästyi kuuntelemaan mun ainaista marmatusta siitä, miten mulla ei oo tällasia, joten se sitten väänsi nää mulle ite ihan omin pikkukätösin. Joululahjaksi saatu lahjakortti sisustuskauppaan oli enemmän kuin tervetullut, ja eilen kävinkin sit hamstraamassa noi aivan ihanat Happy Lightsit sieltä! Enkä voisi enää kuvitellakaan eläväni ilman niitä, sen verran rakastunut olen.. 

 Meidän kämppä on pääosin sisustettu valkosella, harmaalla, mustalla ja vaalean beigellä, eli aika hillityillä väreillä. Nyt kuitenkin kun piristystä ja valoa kaipaa tähän aina niin synkkään arkeen enemmän ja enemmän, niin kävin hakemassa Marimekolta muutamia oransseja yksityiskohtia, ja ne sopii niin hyvin !
 Tästä on tullut mun lempipaikka näiden muutaman viikon aikana. Lämpösen peiton alla käpertyneenä, valkoviinin kanssa ja tv:stä Netflixistä lempparisarjaa, en tiedä mitään rentouttavampaa.
Meillä oli hieman epäonnea meidän ensimmäisen tv:n kanssa, joten käytiin sitten eilen kotiuttamassa uusi, parempi televisio. Entinen televisio oli myös uusi ja käytössä meillä vaan 15 päivää, jonka jälkeen pakattiin takasi pakettiinsa ja lähetettiin takasi Verkkokauppa.comille. Eikä enää ikinä sieltä mitään. Tässä uudessa valkoisessa ihanuudessa ei oo mitään valitettavaa! Smart-tv toimii kuin unelma, eikä mua haittaa se 8 lisätuumaakaan, mitä edellisessä tv:ssä ei ollut.
Vielä pieniä lisäyksiä ja fiksailujahan tää kämppä vielä tarvii, mutta luulenpa että tää on meidän tuleva ikuisuusprojekti, joka ei tuu koskaan valmiiksi. Tälläisenä sisustukseen hurahtaneen tytön  poikaystävänä ei varmasti oo mikään kaikkein helpoin olla, mutta itsepähän on valinnut, hah. Kaikinpuolin oon kyllä niin tyytyväinen ja onnellinen!

Yritän nyt kirjotuksista huolimatta parhaani mukaan kirjotella enemmän! Ihanaa viikonloppua kaikille !<3 (mulla se alkoi jo tänään)

Ei kommentteja: