2/17/2015

ONNEA JA UNELMIA

Nyt on lukiokin lusittu ja aamuja on nolla. Potkiaisista, penkkareista ja abiristeilystä ollaan selvitty, lähes tulkoon hengissä. Abiristeilyltä otin mukaani jonku inhottavan pöpön, jonka takia oon nyt ollu lauantaista asti kuumeessa ja kaameessa räkätaudissa. Rehellisesti sanottuna oisin kyllä viettäny lukulomaani oikeesti lukemalla, ku makaamalla sängyn pohjalla aivan raatona. 
Tästä kaikesta kivusta, särystä ja 40 asteen kuumeesta huolimatta otin riskin ja lähdin käymään eilen Micksin loppuunmyynnissä. Ja onneks kävin! Löysin pussillisen tavaraa yli satasen halvemmalla ku normaalisti. Muutamaan kertaan meinasin kuitenkin yskiä ja aivastaa keuhkoni pihalle ja olo oli ensimmäisen viiden minuutin jälkeen ku bussin alle jääneellä. Jos ei muuta, niin loppupäivän ja -illan oli ainaki psyyke korkeella! hah. 
Tänään mun ei tarvinnu lähteä mihinkään, vaan postimies toi ovelle expertiltä saapuneen pikkupaketin, jossa vihdoin ja viimein saapui mun ihanat kännykuoret. Saa nähdä mitä kivaa mulle huomenna tapahtuu, alan nimittäin jo vähä tottua tähän! 

Kerron myöhemmin vielä lisää potkiaisista ja penkkareista! Nyt käperryn jälleen peiton alle ja laitan netflixin pyörimään. 

Ei kommentteja: