5/26/2015

RAKASTUNUT...

nimittäin Turkuun!
Oltiin äitin kanssa pienellä Turku-visiitillä toukokuun alussa, kun poikaystävä kisaili ammattikoulujen välisissä Taitaja-kisoissa. Ton nelipäiväsen reissun aikana ehdin rakastua Turkuun aivan korviani myöten! Nyt oon lähinnä kuolaillu näiden mun ottamien kuvien perään ja kolunnu kaikki mahdolliset Turun opiskelupaikat ja asuntomahdollisuudet läpi.
Meidän pikkureissun aikana, ehdin jo tutustua niinkin hyvin keskustaan, että kahden ekan päivän jälkeen saatiin nakata navigaattori hanskalokeroon ja minä toimin kartturina. Eikä edes eksytty kertaakaan! haha.
Turussa vaan on sitä jotain.. En tiedä onko se Aurajoki ja sen varrella olevat aivan ihanat jokilaivat, Tuomiokirkko joka oli aivan mielettömän upea, kaikki pienet idylliset kaupat ja kuppilat joita tuntui olevan lähes joka nurkalla vai se, että se on täynnä kaikkia ihania vanhoja kerrostaloja, unohtamatta tietenkään Ravintola Koulua, joka oli rakennettu vanhaan kouluun.
Voi olla, että suunnataan vielä tänä kesänä poikaystävän kans auton nokka kohti Turkua ja käydään nauttimassa noista kaikista edellämainituista ihanista asioista mitä siellä on!
Nyt haaveilut sikseen ja läppäri kiinni, sillä iltavuoro kutsuu ja vielä ois paljon tehtävää ennen sitä.

Ei kommentteja: