8/11/2015

MITEN ON KESÄ MENNY...

..noin niinku omasta mielestä? 

Itse asias ihan hyvin! Siitäkin huolimatta että töitä on paiskittu lähes tulkoon jokanen viikonloppu ja kelit on ollu kaikkee muuta ku kesäset. Töiden lisäks oon kyllä ehtiny vähän muutakin. 
Sain yo-lahjaksi ikioman upouuden polkupyörän, joka sopii väriltäänkin niin hyvin mun lenkkikamoihin, että sitä on tullu ulkoilutettua jo aika runsaasti tälle kesälle! On toi vaan hieman eri ku Jopo.. // Juhannus tuli ja juhannus meni, eikä hullumpi juhannus ollu tänäkään vuonna! Kelit oli Kalajoella ihan mielettömät, eikä voinu vastustaa sitä vahingoniloa kun katteli facebookista ja instagramista kuvia Himokselta, jossa olis ilmeisesti ollu käyttöä kanootillekki. Meitä lähti Kalajoelle aika rönsyilevä sakki, mut ehkä just siks tääkin juhannus oli aika ikimuistonen! // Lompsin hakeen makuunista iltakarkkia, enkä voinu vastustaa kiusausta ku näin näitä punasia kuppeja! Iltakarkkeja tuliki sit vähä odotettua enemmän ku toi kuppi oli "ihan pakko" täyttää täpötäyteen. 
Tänäkään kesänä en oo välttyny tältä halloumi-juuston suurkulutukselta. Voisin syödä sitä vaikka kuinka paljon! Eikä noilta salaatissa komeilevilta mansikoiltakaan oo päästy välttymään. // Käytiin siskon kans Tango Markkinoilla jo keskiviikkona, kattelees Tuure Kilpeläistä ja Kaihon Karavaaneja ja sateisesta säästä huolimatta meno oli aika jees! // Kerrankin kun sain vapaan viikonlopun, niin pakattiin poikaystävän kans asuntoauto ja lähdettii pienelle road tripille! Ensimmäinen määränpää oli Tampere, joka ei kyllä petä ikinä. Jotenkin vaan siinä kaupungissa on sitä jotain, mistä mä tykkään. Tampereen jälkeen suunnattiin nokkamme kohti Lahtea ja sieltä seuraavana päivänä lähdettiin Vantaan Ikean kautta Turun Ruissaloon. Siinä paikassa oli kans sitä jotain! Ruissalon Camping-alue oli aivan mielettömän upea, eikä taatusti jäänyt viimeseksi kerraksi kun sinne mennään! Turussa tehtiin pieni kulttuurikäynti Turun linnaan ja samalla tsekattiin Turun linnan sunnuntaibrunssi, joka oli kyllä hinta-laatu suhteeltaan ehdottomasti paras! Siitä ruuasta ja tunnelmasta ois voinu pulittaa rutkasti enemmänkin.
Sunnuntaivapaan kunniaksi lähdettiin käymään Ähtärin Flow-parkissa. // Nyt kun poikaystävä on kulkenut taas koko kesän viikot reissuhommissa, on meidän yhteinen aika välillä aika vähissä kun ite oon suurimman osan viikonlopuista töissä. Yks aamu päätin kuitenkin hypätä auton rattiin ja ajelin Raumalle, missä poikaystävä sillon oli töissä. Niiden lyhyemmän päivän ansiosta ehdittiin hieman kiertää Wanhaa Raumaa ja nauttia hyvää ruokaa Wanhan Rauman kellarissa. // !!! Kaija Koo // Näitä shortsi-kelin päiviä on ollu aivan liian vähän.
Päätin yllättää reissuhommista palanneen poikaystävän kotitekosilla pulled pork hamppareilla ja voi luoja että niistä tuli hyviä! // Nyt on taas jotakin mitä odottaa! Marraskuun lopulla suunnataan poikaystävän kans nokat kohti Thaimaata kolmeksi viikoksi. Siitä on jo yli 5 vuotta kun Thaimaassa viimmeksi olin ja siitä asti oon haaveillu että rahatilanne olis joskus niin hyvä että olis varaa pulittaa ulkomaanmatkasta monia satasia. Vietetään siis poikaystävän kans meidän kesäloma tuolloin ja vielä kunnon keleissä! // Terassiaamupala, namskis! // Töissä sattuneen äksidentin takia, toisessa kädessä on vain neljä kynttä. Mut kesäkynnet, check! 

Ei kommentteja: