9/01/2015

UUTTA KOTONA

Tällaisena sisustamista rakastavana ihmisenä, meidän koti kokee aika usein jos jonkin sortin muodonmuutoksia. Tylsistyn aika helposti ja mulla on aina mielessä kaikkea pientä paranneltavaa. Nyt kuitenkin tää meidän kämppä alkaa pikkuhiljaa miellyttämään mua joka ikisellä pienelläkin osa-alueella, enkä keksi enää mitään mitä haluaisin parantaa. Ainakaan vielä.. hah, ei vaiskaan. Nyt aattelin vaan nauttia tästä meidän ihanasta kodista ja tulevasta syksytä! 
Tällänen näkymä on vastassa kun astuu ovesta sisään eteiseen. Suhteellisen neutraalit värithän täällä meidän kodissa on, mutta poikaystävän valitusta "liian värittömästä kämpästä" kuunnellessa mun oli suorastaan pakko hankkia tänne vähän väriä pienillä yksityiskohdilla. Nää oranssit yksityiskohdat piti olla "vaihtuvia", mutta on ne nyt täälä jo majailleet lähemmäs puolivuotta. Enkä valita ollenkaan!

En oikein vieläkään voi ymmärtää miten saatiinkaan näin hyvä kämppä. Se oli monen tuhannen sattuman kauppaa, et asutaan nyt näin ihanassa kodissa!

Ihanaa syyskuunalkua!
Ei kommentteja: