11/17/2015

JAIKS !

Otsikko kuvaa tämän hetken fiiliksiä paremmin kuin hyvin. Huomenna lähtis lento Vaasasta Helsingin kautta kohti Thaimaata, mutta kalenteri näyttää siltä, että seuraavan kerran kerkeää hengähtää vasta sielä maapallon toisella puolella. Vielä ois hirveesti asioita tehtävänä ja aikaa ei oo enää ku alle 24 tuntia. Apua! 
Tiedossa olis vielä tälle ja huomiselle päivälle kauppareissua (joo o, matka on ollu tiedossa jo kesästä asti, mutta tällainen viime tipan-ihminen kun olen, niin puolet tarvittavista asioista on vielä kaupan hyllyllä), pakkailuja, kämpän siivoamista, asumiskuvioiden hoitelemista, asiakirjojen tulostelemista, paapan 83 v. synttäreitä, jouluvalojen laittamista ja autojen pesua. Jos oikein kiltisti pyydän, niin saisinko muutaman lisätunnin tähän päivään? 
Meillä on siis poikaystävän kans tiedossa kolmen viikon löhöily-loma Thaimaan auringon alla Krabilla. Meidän kauan odotettu yhteinen "kesäloma", joka päätettiin toteuttaa hieman erilaisissa maisemissa, mutta en valita! Onhan siitä nyt vierähtänykki tovi, kun oon viimeksi ollu euroalueiden ulkopuolella. Tästä lomasta on siis otettava nyt kaikki ilo irti ja imettävä sitä auringonvaloa itteensä niin paljon, että selvitään ens kevääseen asti. 
Pakkailut on mun osalta vielä sen verran kesken, että pakko mennä jatkamaan jos meinaan huomenna seistä lentokentällä 13.45 valmiina lähtöön. Eikö kukaan oo vielä keksiny sellasta yritystä, joka tulis maksusta pakkailemaan ihmisille tavarat matkoille? Täälä olis yks erittäin innokas ostaja nimittäin! 

Ei kommentteja: