1/05/2016

THAIMAA #1

Thaimaan reissustaki alkaa olla jo tovi aikaa, vaikka musta tuntuukin, että tultiin takas Suomeen vasta muutama päivä sitten. Sen verran siitä kuitenkin on aikaa jo, että oon ehtinyt ruveta haaveilemaan uudesta matkasta joka sijoittuu johki tooodella lämpöseen. Saas nähdä, mihkä sitä seuraavaks nenät suunnataan! 

Varattiin meidän matka jo hyvissä ajoin kesällä ja monien eri maiden, paikkojen ja hotellien joukosta valittiin kohteeksi Thaimaan Ao Nang ja hotelliksi Buri Tara. Nappivalinnaksihan se tietenki osoittautui! Hotelli oli ihanan pieni ja idyllinen, eikä henkilökuntakaan olisi voinu olla yhtään ystävällisempää. Niin ihania allaspoikia, jotka jaksoi aina hymyillä ja tervehtiä. Aamupala meitä hieman hirvitti, koska 3 viikon reissulla tarvii pakostikin monipuolisen aamupalan. Jos 21 päivää syö sitä samaa vaaleeta leipää ja mansikkamarmeladia, niin saattaa olla että sitä tulis sen jälkeen korvistaki ulos. Meidän onneksi kuitenki aamupala oli taivaallinen. Oli täysin normaalia että lähdittiin aamupalalta pyörien, koska valinnanvaikeus yllätti joka kerta ja halus vaan ahmia kaikkea. Tiedä sitte, oliko se hyvä vai huono asia, haha. 
Paikkana Ao Nang oli mulle jo tuttu 6 vuoden takaan, mutta paljon oli siinäki ajas ehtiny muuttua. Halpaa oli edelleen, ihmiset oli todella ystävällisiä joka paikassa ja ravintolat oli just niin hyviä ku muistinki! Kyseessä ei siis oo mikään valtava turistirysäkohde, vaan ihan pieni "kylä" jossa on kyllä turisteja, mutta ei kuitenkaan oo mitään verrattuna Phuketiin. Just sopiva meille! 

Nyt suuntaan nokkani kohti töitä ja illalla jänskätäänkin sitten Suomen pelin merkeissä. Saas nähdä kuinka käy! 

Ei kommentteja: