1/27/2016

THAIMAA #2

Vihdoin! Nyt ois tarjolla taas hieman reissukuvia Thaimaan maisemista. Kyllä kun näitä kuvia kattelee niin pieni matkakuume meinaa nousta pintaan. Eikä tota matkakuumetta ainakaan helpota toi ikkunasta paistava näky.. Jos vain hautautuisin sängyn pohjalle ja heräisin toukokuun loppupuolella? 
Päästiin ensimmäistä kertaa rannalle vasta yli viikon jälkeen kun tuli hieman mutkia matkaan. Varpaan kans tehdyt operaatiot toi mulle viikon verran uintikieltoa, joten altaalla makoilu oli ainoo vaihtoehto. Parempi kuitenkin myöhään, kun ei milloinkaan! 
Otettiin pitkähäntävene Ao Nangin rannalta ja lähdettiin Phra Nangiin viettämään rantapäivää. Matkat sinne ja takas maksoi noin 5€/hlö eli eipä oikeestaan mitään kun ottaa huomioon että matka kesti noin 20min/suunta. Phra Nangin rannalla oli mahdollisuus kokeilla kalliokiipeilyä ja melontaa, mutta me päätettiin lähtee varovasti liikkelle ja vaan hölläillä rannalla ja uida kalojen kans kilpaa meres. 
Tuola rannalla tuli loppujen lopuksi käytyä useampaanki otteeseen hienojen näkymien, siistin rannan ja ennen kaikkea kirkkaan veden takia! Niin ja kyllähän me sitte yhdellä kerralla uskaltauduttiin se melontavehjekki vuokraamaan vaikka aluks hieman epäröinkin. Siinä meloessa oli kiva miettiä että alla on lähemmäs 10 metriä vettä ja kaiken maailman mereneläviä sielä seassa, eikä meillä kummallakaan ollu pelastusliivejä. Siinä meni aina hetki että sai ittensä rauhotettua tuon ajatuksen kans, haha. 
Ilman ruokaakaa ei tarvinnu koko päivää olla, vaan siellä oli pitkähäntäveneitä, joihin oli rakennettu "kioskeja". Niistä sai pannukakkuja millä tahansa lisukkeella, fruit shakeja, kookosmaitoa, pientä suolasta jne. Eikä niitä hinnallakaan oltu pilattu. Niin kuin ei mitään muutakaan tuola. Pannukakun ja fruit shaken sai alle 100 bahtilla eli noin 2 eurolla. Ja ne oli niiiiiin hyviä! Yks banaanipannukakku ja banaani fruit shake tänne kiitos, nyt heti!

2 kommenttia:

Jasmin kirjoitti...

Apua mikä matkakuume näistä kuvista tuli :'D Tosi kiva blogi sulla ja ihanan laadukkaita kuvia ♥

http://jasminkauppila.blogspot.fi/

suvi kirjoitti...

nojoo en kyllä itekää oo välttyny uudelta matkakuumeelta :D ja kiitos paljon! :-)