1/26/2016

WEEKS 1&2

Elämäni ensimmäinen guacamole-kokeilu osoittautui erittäin onnistuneeksi! // En oo varmaan ainoa joka on hurahtanut noihin värityskirjoihin? Noiden paris saattaa hurahtaa useempiki tunti päiväs. // Meidän uuden kämpän makkariki alkaa pikkuhiljaa valmistua. Muutamaa pientä yksityiskohtaa vailla oleva makuuhuone pääsee varmasti kuvauksen kohteeksi aika pian, ja tuun esittelemään meidän uutta kämppää varmaan täälläkin! // Guacamole-kokeilu osoittautui niin herkulliseks et päätettiin tehdä iltapalaksi hieman tacoja. Mun elämä on lähiaikoina ollu aika ruokapainotteista.. krhm. 
Cheekin Alpha Omega Tourille kymmenen pistettä ja papukaijamerkki! Mielettömän upea keikka! // Olipa kerran yövuoro jonka jälkeen päätettiin mennä viel työkavereiden kans Fransmannin aamupalalle. Se oli fan-tas-tis-ta, namskis! // Yli kuukauden hakusessa olleet yöpöydät löytyikin minimanista, huonekaluliikkeiden sijasta. Yksinkertaisuudessaan hienot, eikä niitä hinnallakaan oltu pilattu. 
Nachoja, salsaa ja ite tehtyä mehua, niistä on meidän leffaillat tehty. // Ensimmäinen yhteiskuva tuon kurkkusalaatin kans. Oivoi, olispa jo joulukuu. // Mun ikioma inttinalle Pasi! Nyt musta ei enää tuu inttileskeä, vaikka Ilari sinne armeijan harmaisiin joka viikko lähtisikin. // Ensimmäinen kerta yli puoleenvuoteen kun en föönannut tai letittäny hiuksia suihkun jälkeen. Niistä tuliki ihanan kiharaiset ja pörröiset kun annoin niiden vaan kuivua auki. 

Ei kommentteja: