2/02/2016

MUN PERJANTAI

Hui mikä keli ulkona oli kun aamulla avasin kaihtimet! Saas nähdä paljonko on lunta maas illalla kun pääsen töistä, jos tota tuolla tahdilla sataa koko loppu päivän. Tänään sain nukkua pikkusen pidempään, tehdä rauhassa aamupalaa ja ehdin syödäki sen vielä rauhassa OC:n parissa. Oli kuitenkin pakko ryhdistäytyä ja nousta tuolta sohvan nurkasta, että saisin tänään aikaseksikin jotain. Kaikki velvollisuudet kaupungilla on vihdoin hoidettu ja hetken vielä kerkeen olla kotona, ennen ku lähden iltavuoroon. Nyt kuitenkin paluuta mun viime perjantaihin, josta aattelin kertoa teille päivä mun kanssa-tyylisesti. 

8.29 Herätyskello soi, joka tarkoittaa sitä et aamuinen työvuoro alkaa uhkaavasti lähestyä. Onneks mun kurkkusalaatti tulee tänään kotiin!

8.30 Pikainen puhelimen vilkaisu, joka ei tällä kertaa sisältänyt muuta kuin whatsappin selaamisen ja sähköpostit.

8.37 Aamupalan kimppuun. Leivät paahtimeen, teevesi kiehumaan ja appelsiinia pilkkomaan.

8.43 Avaan television ja käännän sen kolmoselle josta tuleeki sopivasti huomenta suomi. Aamupala on vihdoin valmis ja saan alottaa sen aamun virallisen somehetken. Facebook, Intsagram, blogit, iltalehden uutiset, niistä on mun somehetket tehty.

9.02 Aamupala nassussa ja kellokin alkaa uhkaavasti lähenemään kymmentä, joten nopsasti vaatteet niskaan.

9.07 Hiukset letille ja naamaan pientä ehostusta ettei asiakkaat säikähdä.

9.23 Eväät rasiaan, takki niskaan, työlaukku kainaloon ja eiku menoks!
9.43 Kruisaan auton parkkihalliin ja säntään puolijuoksua Prisman toiseen päähän.

9.54 Työvaatteet vihdoin päällä, valmiina työvuoron alkuun ja vieläpä ajoissa vaikka aamu näyttikin vähän kiireiseltä.

13.45 Lounastauko! Vihdoin. Asiakkaita on ollut pilvinpimein koko aamun, eikä loppua näy. Syön keskiviikkoisen italianpatani selaillen samalla puhelinta, vaikka eipä sielä mitään uutta oo.

14.05 Takaisin töiden pariin.

16.30 Työvuoron ois pitänyt loppua, mutta joudun jäädä ylitöihin koska asiakkaita tulee sisään ovista ja ikkunoista.

17.05 Vihdoin pääsen lopettamaan! työvaatteet pois, puhelimen pikainen selailu vaatteiden vaihdon yhteydes ja kotiin päin.
17.23 Ah, kotona! Poikaystävä laittoi kotimatkalla viestiä, että oli kans matkalla Niinisalosta kotiin päin. Äkkiä suihkuun pesemään rasvanhaju hiuksista pois.

17.46 Ahdistaa kun joka nurkalla hengailee joku pölypallo, vaikka justhan mä toissapäivänä siivosin? Ei auta, haluan et poikaystävä saa tulla puhtaaseen kotiin.. Imuri käteen, pölyhuisku kainaloon ja siivoamaan!

18.32 Siivoukset tehty ja poikaystäväkin saapui just sopivasti kotiin. Vaihdetaan kuulumisia hieman pitkän kaavan kautta ja mäkin saan purkaa mun kiireisen työpäivän aiheuttamaa ärsytystä.. Ihana jutella jonkun kans taas pitkästä aikaa!

19.28 Kuulumiset vaihdettu ja siinä samalla alkoi mahakin kurnia sen verran, että pakko olis saada ruokaa. Jääkaapissa ei kuitenkaan oo muuta kuin valo, joten päätetään perjantain kunniaksi käydä Prismalla syömässä ja sen jälkeen pikasesti kaupassa hakemassa jääkaappiin vähän täytettä.

20.14 Täällä taas! On se kun ei vapaa-aikanakaan osaa pysyä pois työpaikalta.. hah. Vihdoin ruuat kuitenkin nenän edessä.

20.44 Syömiset vähän venyi mutta vielä kerkee nopeesti käydä kaupassa.
21.14 Kotona kauppapussien kanssa. Tavarat jääkaappiin ja Voice of Finland pyörimään!

22.34 Hampaiden ja naaman pesulle, jonka jälkeen saakin kömpiä peiton alle oman rakkaan kainaloon.

22.43 Sängyssä, kainalossa ja niin hyvä olla. Hetken vielä turistaan, mutta pikkuhiljaa alkaa molemmilla silmäluomet painamaan sen verran että pakko ruveta nukkumaan.

23.00 "Kauniita unia rakas" ja hyvänyön pusu. Tää on muodostunut meille ihan jokailtaiseksi perinteeksi tässä muutaman vuoden aikana, hah. 

Ei kommentteja: