3/28/2016

16 KUVAA

Melkein 2 kuukautta vierähtänyt edellisen postauksen jälkeen, enkä vaan ymmärrä mihin tää aika on kadonnut. Tuntuu että oon ollut hirveen kiireinen, mutta kuitenkaan en oo saanu mitään ihmeempiä aikaiseksi. Koneenkin kanssa on ollut sen verran ongelmia, että oon ehtinyt turhautua jo 150 kertaa, ennenkö oon edes avannu bloggeria. Ens viikon jälkeen elämän pitäis kuitenkin hieman rauhottua! Nyt kuitenkin pieni katsaus näihin kuluneeseen 1,5 kuukauteen.

Silloin helmikuulla tähän näkyyn oli niin ihana herätä! Nykyään aurinko alkaa paistaa makkariin jo sen verran ajoissa, että ei voisi kuvitellakkaan nukkuvansa yli yhdeksään. // Herkkuaamupalat on se mun juttu! Varsinkin kun töidenkin puolesta aamuisin on hyvin aikaa väkerrellä kaiken laista. // Ensimmäistä kertaa 3 viikkoon meikkasin, laitoin hiukset ja lähdin ihmisten ilmoille. Olihan siitä nyt todistusaineistoakin otettava, hah! // Ystävänpäivä-kukka. Mulla on maailman parasystävä, joka on myös ihanin poikaystävä. 
Raitakaverit lähdös kattomaan Wanhojen-tansseja. // Tätä näkyä on kateltu tälle vuodelle nyt ihan riittävästi.. Mulla ei oo kertyny tälle vuodelle yhteensä kuin muutama hassu viikko terveenä olemista. Poskiontelo-, korva- ja silmätulehduksen, sekä 3 viikkoa kestäneen influenssan jälkeen voin kertoa, että ei enää ikinä. Hyi. // Pizzaperjantai ja maailman parasta valkkaria, ai että!
Koti. <3 // Vähän krapulamättöä tupareiden jälkeen. // Ja taas on sunnuntai ja jään yksin kotiin. En tiedä koska siihen tottuu, että toi yks joka sunnuntai pakkaa kamppeensa ja lähtee viikoksi pois. Aina se tuntuu yhtä tympeeltä. // Parvekkeella on auringonottokelit! Eikä toi 33 astetta vielä mitään, sillä se kohos 48 asteeseen päivän aikana. Saa nähdä mihin sitä joudutaan kesän aikana..
 Ja niitä herkkuaamupaloja taas. Tältä näyttää yleensä mun aamupala. Ite tehtyä mehua porkkanasta, appelsiinista, omenasta, selleristä ja inkivääristä, mansikka tai mustikka smoothieta ja avokadoleipiä. Tulee ihan vesi kielelle.. // Viime viikolla kävin pitkästä aikaa parturissa. Monien tuskailujen ja pähkäilyjen jälkeen, päätin kokeilla jotain ihan uutta! Napsastiin 10 senttiä latvoista pois ja laitettii vähän pirtsakampaa väriä. Tykkään! // Meidän pääsiäinen lähti käyntiin torstaina, kun suunnattiin nokkkamme kohti mökkiä. Lähes vuorokauden ajan ehdittiin nauttia noista ihanista maisemista, ulkoporealtaasta ja ihanasta seurasta, kunnes piti jo palata takasi kotiin. Perjantaina ehdittiin vielä käydä pilkkimässä ja ilmeisesti mun mormuska oli sen verran herkullinen, että 3 ahventa siihen tarttui!

Nyt kaivaudun peiton alle ja laitan Sykkeen pyörimään. Aurinkoista alkanutta viikkoa!

Ei kommentteja: